2013. május 25., szombat

Depeche Mode


Kedden DM koncerten voltunk Pistivel. Bár már korántsem vagyunk olyan fanatikus rajongók, mint 15-20 évvel ezelőtt  (az utolsó 2 albumot nem is nagyon ismerjük, inkább a 10 évnél régebbi számaikat szeretjük) De a Telekomos ajándék jegyeknek köszönhetően részt vehettünk egy szuper koncerten. Nagyon tetszett, még azok a számok is, amiket sosem hallottam korábban. Dave hihetetlen showman, olyan lelkesen, átéléssel énekelt, annyira együtt élt a közönséggel, hogy minket is teljesen magával ragadott. Martin számai is teljesen elvarázsoltak. Nagyon jól éreztük magunkat!
Menjünk legközelebb is :)

Gyorsan készítettem is egy oldalt a koncert emlékére a smashbook-naplómba.
A hátteret sima fehér zselés tollal rajzoltam Rayher kartonra. Ez igazából már a koncert előtti este elkészült, kis ráhangolódós zenehallgatás közben rajzolgattam.
Gyakorlatilag az egész oldal fekete-fehér. Bár a fénykép nem teljesen ff-ben lett előhívva, a háttérben látható színpad+kivetítő az eredeti színén maradt (látványos, mi? :)) Nem sok minden van az oldalon, sajnáltam kitakarni a jó kis hátteret. 1-2 szakadt füzet- és filofax-papír, géz, washi, és persze nem bírtam megállni, hogy ne pacázzak ide is egy kicsit. 
A fénykép felnyitható, alatta van a komment.
 

2013. május 11., szombat

Puszta túra

Mondtam már, hogy mennyire tetszik az új munkám? Az utazási iroda fő profilja garantált városnézések, kirándulások szervezése turisták részére. Újoncként saaaaajnos nekem is meg kell ismerkednem az "árualappal". Ez pedig kirándulásokat jelent :)
Voltam már városnézésen, Parlament-látogatáson és zenés-vacsorás esti hajókázáson is. A JazzBoat-os videót itt nézhetitek meg, 1:41-nél figyeljetek! :)

Most csütörtökön egy Puszta túrán vettem részt. Első állomásunk Kecskemét volt, ahol egy rövid sétán ismerkedtünk a látnivalókkal. Aztán egy közeli tanyára mentünk, lovaskocsiztunk, és a lovasbemutató után mi is felülhettünk a lovakra.
Kecskemét
Városnézés
Cifra palota... és tényleg zöld az ablaka
 
 
 
Welcome to the Puszta
Kocsikázás
 
 
A lovasbemutató igazán érdekes és látványos volt
 
 
Láttatok már lovat így ülni?
 
 
Puszta tízes
Szőrén ültem meg a lovat :)
Következik az ebéd
 
 
 
Cigányzenével - a bácsi bekötött szemmel cimbalmozott!
Szerintem a csacsik voltak a legcukibbak