2014. december 17., szerda

December daily - dec. 12.

Tizenkettedike eseménydús nap volt a család minden tagja számára.
Pisti kapott három mozijegyet, és délután a csajokkal megnézték a Paddingtont. Elég ritkán járunk moziba, így mindkét lány (de főleg Zsófi) nagyon izgatottan várta az eseményt.
Nekem pedig erre az estére esett a céges karácsonyi vacsora.


A mozis oldalhoz felhasználtam a film szórólapját, a fotókat, amit Pisti készített, és persze bekerült az albumba a mozijegy is. A lapot korábban struktúrpasztával kentem le, amibe egy szilikonbélyegzővel nyomtam mintát. Ezen kívül nincs is igazán díszítés az oldalon, a filmcímet és a 12-es számot 3D ragasztókockával emeltem ki.

A céges vacsiról képszerkesztőben raktam össze a képeket, a közel 5 oldalas komment a könyvlapok összeragasztásával kialakított zsebbe került. Díszítés itt is csak minimális, a december feliratot csillámos zselés tollal színeztem ki, majd glossy accents-et kentem rá, hogy fényes legyen.
Nem tudom, mennyire látszik a képen kolléganőm rénszarvasos kontya, az is az én művem (ötlet a netről) :)

1 megjegyzés:

  1. Nagyon jó a konty! :D Na, jó, bocs, hogy ezzel kezdtem. Az oldal is szuper. Tetszik, hogy ilyen zsúfolt, telipakolt, réteges, mesélős, meg minden. Hallottam, hogy ez a film nagyon mókás, biztos jó volt a vacsi is, az a körömszelfis kép, már FB-on is megnevettetett.

    VálaszTörlés