2014. december 15., hétfő

December daily - dec. 7-11.

Elkészült néhány oldal a múlt hét eseményeiről. Nem haladok naponként, és igazából próbálok minél kevesebbet tenni az albumba, mert vészesen fogynak a lapjaim, és hol van még a hónap vége... De nem megy, mert az év végére mindig annyira besűrűsödnek az események, és annyi kis apróság van, amit mégsem szeretnék kihagyni.

A festések-díszítések még nyáron a táborban készültek, és egyre kevésbé tudok velük mit kezdeni. Mennyivel jobb lett volna simán fehérre-aranyra festeni minden lapot. De mostantól szinte minden lapra jut valami ilyen extra dísz a könyvben.
A teafilter felhajtható, alá még lehet, hogy beragasztom a jelenlegi kedvenc csoki papírját. Csak nehéz eldönteni, melyik legyen, mert igazából csak a papírja tetszik, de nem eszem csokit... :)
 

Hodort már mutattam korábban, mellé egy másik télapós kép került. Szerettem volna kicsit nagyobb képen is megörökíteni az "adventi naptárunkat", mert a korábbi oldalon szinte nem is látszik. A kép mögött egy kis tasakban, egy régi Becky Higgins-féle PL kártyán kapott helyet a komment: Zsóficám, szerencsére, még mindig teljes szívével hisz a Télapóban.

És még egy sok apró képes, mesélős, naplózós oldal a hét eseményeivel. A címmel még nem vagyok kibékülve, de mivel 4 db E van benne, nem akartam matricázni. De még lehet, hogy kitalálok rá valamit...

1 megjegyzés: