2012. december 15., szombat

December 13.

Délután volt Panniék karácsonyi ünnepsége az iskolában. Verset mondtak, énekeltek, és a nagy színpadon előadták a tegnapi Kodály ünnepségre betanult táncos műsorukat is. Panni nagyon ügyes volt, gyönyörűen szavalta a saját versét, sőt, egy hiányzó kisfiú helyett egy másikat is.
Zsófi is nagyon jól érezte magát. Mindenben részt akart venni, a műsor alatt beállt az iskolások közé! Végig ott állt Panni mellett, fogta a kezét, a verseket szépen csöndben hallgatta, az énekeket meg együtt énekelte az iskolásokkal, mert ő is ismerte mindet. :) A szülőknek és a gyerekeknek is nagyon tetszett a vagány kisgyerek, Pannit a zsúr végére már kezdte is zavarni, hogy mindenki a testvérével foglalkozik, és őt dicséri.

A műsor + sütizés és beszélgetés után volt Panni idei utolsó RSG edzése, és ha már úgyis ott voltunk mind az iskolában, ott maradtunk, és megnéztük. Zsófi meg beállt a többiek közé, és ő is próbálta csinálni a gyakorlatokat, egész ügyesen! Zsuzsa néni, az edző azt mondta, akár már januártól járhat ő is! :)



#13 - Lights - Fények
Nem találom a képet, úgyhogy ezt majd később

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése